Внутрішній іспит в “Rega”

17/09/2024

Внутрішній іспит складено! Наступний етап - практичний екзамен в Сервісному Центрі. Кілька порад від тренерів «Rega»:

- Не хвилюйтесь, якщо ви склали внутрішній іспит в “Rega” - ви точно готові! Адже наша навчальна програма охоплює всі аспекти водіння, а не лише завчання екзаменаційних маршрутів.

- Всі маршрути відомі заздалегідь, а навички, які перевіряються на іспиті прописані в Чек-листі і ви відпрацюєте їх з тренером стільки разів, скільки буде потрібно.

- Памʼятайте, що кількість спроб - необмежена протягом терміну дії свідоцтва про закінчення практичного навчання, а це 2 роки;

- Не робіть великих перерв між заняттями та іспитом. Памʼятайте, що «зловити» талон буває складно і деколи це потребує часу. Залиште собі одне-два заняття з курсу, щоб за кілька днів до іспиту повторити пройдене.

- На іспиті коментуйте свої дії - це гарантує, що екзаменатор не пропустить ваш погляд у дзеркало перед перелаштуванням, або інший важливий маневр.

- Прийдіть на іспит заздалегідь і не плануйте нічого важливого у цей день - початок іспиту може сильно затягнутись через відключення світла, повітряні тривоги та інші непередбачувані фактори. Це дасть змогу не нервуватись.

 

Назад до новин

Інші новини